SNEAK PEEK: Pre-summer 2021


A-VIEWs pre-summer kollektion markerer tydeligt skiftet fra foråret til sommeren. Stemningen i kollektionen er romantisk, legende og let, og fine pastelfarver og smukke mønstre kendetegner den nye sæson hos A-VIEW.

Vi bevæger os i sarte nuancer i alle regnbuens farver, og delikate tern og striber vinder frem, mens blomsterprint ligeledes er uundgåeligt. Pufærmer, spiller igen en betydelig rolle, ligesom store kraver også kendetegner kollektionen. Som kontrast til de lette, feminine styles findes cool utility wear og herreinspirerede styles.

På denne side kan du gå op opdagelse i A-VIEWs pre-summer kollektion, som lander i april 2020.

 

Smock kjolen

Smock er en af de tendenser, du ikke må gå glip af i løbet af foråret og sommeren. I vores pre-summer kollektion vil smockdetaljer være en af de største trends, og derfor er 'Rikka' kjolen et sikkert statement-piece for sommeren 2021 med smukke candy cane stripes og voluminøse pufærmer.

Utility looket

Utility stilen genvinder momentum henover foråret og ind i sommeren. Utility betyder "anvendelighed" på dansk, og helt generelt dækker begrebet over praktisk og komfortabelt tøj. Det er en cool trend, der spiller godt op imod de fine og romantiske tendenser i kollektionen - og det er to fænomener, som sagtens kan kombineres.

Feminine toppe med smukke detaljer

En let top er et must-have i sommergarderoben! I pre-summer kollektionen kan du glæde dig til feminine toppe, der indkapsler sæsonens største trends. Blandt andet kan du se frem til voluminøse pufærmer, smockdetaljer og oversize kraver.

Skønne kjoler til enhver lejlighed

Når sommeren rammer, kan man aldrig få for mange kjoler. Vores pre-summer kollektion indeholder en bred vifte af forskellige kjoler, der passer til enhver lejlighed.

Eksklusive designs

Alle A-VIEW styles er udarbejdet af vores dygtige designer, lige fra skitser til final fitting. Du er derfor sikker på at få den højeste kvalitet, når du køber en A-VIEW style.

Fokus på detaljen

Et af kendetegnene ved A-VIEW er alle de små, fine detaljer. I pre-summer kollektionen finder du f.eks. betrukne knapper, flæsedetaljer og indlæg, der sikrer det perfekte fit.

Stor alsidighed

Vi går højt op i, at du skal kunne bruge din A-VIEW style mange år frem. Derfor er alle vores styles designet ud fra ambitionen om at de skal kunne styles op og ned, alt efter humør, lejlighed og personlig stil.

Følg os på sociale medier