A-VIEW SUSTAINABLE STYLES

Vi lever i en tid, hvor vi er nødt til at tænke grundigt over de valg, vi hver dag træffer. Det gælder både, når vi handler ind, når vi rejser, når vi transporterer os, men også når vi køber tøj. Modebranchen har et seriøst ansvar i forhold til de klimaudfordringer, vi ser lige nu. Dette ansvar har vi valgt at tage til os hos A-VIEW, og derfor indfaser vi bæredygtige styles i vores kollektioner. 

For os er det vigtigt, at vi altid gør alt, hvad vi kan, for at være socialt ansvarlige. Dette gælder både i forhold til vores produktionsforhold i de lande, vi får produceret vores tøj, men også i forhold til miljøet. Vi ønsker at være et brand, der er omgivet af gode og sunde forhold, har tilfredse kunder og medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde. Derfor arbejder vi også hele tiden på at forbedre os og gøre alting endnu bedre.

 

KRAV OG TILLID

Vores tøj bliver primært produceret i Kina og Portugal, hvor vi begge steder samarbejder med professionelle leverandører. Selvom vi gerne vil have fingrene med i hver eneste lille detalje i vores produktion, så er det på grund af den fysiske afstand desværre ikke muligt, og derfor har vi baseret vores samarbejde med vores leverandører på tillid - og naturligvis også en god portion kommunikation. På den måde arbejder vi tæt sammen, selvom vi fysisk er langt fra hinanden. Alle vores bæredygtige styles er desuden kontrolleret og godkendt af Lenzing Group.

 

ETIK

Vores etiske regelsæt forbyder brug af PVC, phthalater, nikkel, DMF og de 22 forbudte azo-farvestoffer i vores produktioner. Derudover skal brug af kemikalier og farvestoffer naturligvis som minimum følge de europæiske standarder.

 

SUSTAINABILITY

Hver eneste fiber i vores sustainable-styles er lavet af cellulose, som er et af de mest almindeligt forekommende organiske stoffer i naturen. Noget af det, der karakteriserer cellulose, er dets biologiske nedbrydelighed: Ved slutningen af sin livscyklus kan fibrene genindtræde i økosystemet og forbedre jorden, og dermed kan nye planter vokse.

Selvom vi ikke kan tage æren for at være de første i Danmark, der lancerer bæredygtigt tøj, så kan vi være stolte af at være endnu et eksempel på den tendens, der heldigvis er begyndt at herske i dansk mode. Vi er blevet mere bevidste om, at vi som branche også må tage et seriøst ansvar.