Alle priser hos A-VIEW er inklusiv 25% moms, og når du handler hos A-VIEW trækker vi først beløbet fra din konto, når varen bliver afsendt fra vores lager.

 

Forsendelse og levering:

 • Forsendelses og levering: Vi tilstræber at holde ekspeditionstiden under 1 hverdag, og meget ofte leverer vi indenfor 1-3 hverdage herefter
 • Forventet ekspeditionstid: Inden for 1-2 hverdage
 • Fragtomkostninger: Du har mulighed for at følge din pakke via track & trace fra den afsendes til den bliver leveret, og vi gør brug af GLS.
Levering til GLS udleveringssted/Butik *1
39 DKK fri fragt ved køb over 500 DKK
Levering til erhvervsadresse
39 DKK fri fragt ved køb over 500 DKK
 1. Du kan frit vælge blandt en af GLS' mange udleveringssteder i Danmark.

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakkens emballage og indhold er beskadiget, skal du nægte modtagelse af pakken og samtidig oprette en reklamation til fragtselskabet/udleveringsstedet. Du bedes herefter kontakte vores kundeservice for videre forløb.

Har du spørgsmål til fragt eller levering, så kontakt vores kundeservice:

 

Kundeservice:

Telefon: (+45) 5380 4889
E-mail: kontakt@a-view.dk
Mandag til torsdag kl. 09.00 – 16.00
Fredag 9.00 - 14.30
Lørdage, søndage og helligdage lukket.

 

Betalingsmuligheder:

Hos A-VIEW kan du trygt og sikkert betale for dine varer på følgende måder;

 • Visa/Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • Maestro
 • JCB
 • MobilePay

På betalingssiden benyttes sikkerforbindelse (https), så dine personlige oplysninger bliver krypteret og dermed ikke kan opfanges af andre.

 

Returpolitik:

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Ønsker du at returnere din pakke, skal varen være pakket ind i den originale emballage, og den skal returneres til os i ubrugt stand via Post Nord eller GLS.

Adressen du skal returnere til er;

Textile Logistics ApS.
Rømervej 31
7430 Ikast

 

Reklamationer:

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation. Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r)samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer.


Cookies:

A-VIEW indsamler oplysninger om brugen af A-VIEW. Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv. Indsamlet data anvendes til følgende formål:

 • Tekniske funktioner, som kan huske dine præferencer.
 • Måling af trafik på websitet så vi fx kan se, hvor mange der besøger vores site.
 • Individuelt tilpasset annoncering på baggrund af din adfærd, så vi kan vise de annoncer, som er mest relevante for dig.
 • Annoncering, så vi kan styre, hvor ofte du præsenteres for den samme annonce samt registrere, hvor mange der klikker på den.

 

Ophavsret:

Indholdet på dette website er ophavsret beskyttet og tilhører A-VIEW (CVR. nr. 40300929). Informationerne på websitet, inklusive tekst, billeder og lyd, må ikke anvendes, hverken i privat eller kommercielt anliggende. Det må heller ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser vil blive efterfulgt.