Bestilling og betaling:

Vores webshop har altid åben og derfor kan du altid handle hos os. Oplever du problemer eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os via mail, telefon eller Instagram. Vi vil derefter besvare dig hurtigst muligt. Vær opmærksom på at vores mail, og telefon kun besvares mandag - fredag 9-12.

For at handle på www.a-view.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort. Er du ikke fyldt 18 år, kan du købe varer, hvis du har din værges accept eller har juridisk ret til at indgå købet. Du er selv ansvarlig, for afgive de korrekte oplysninger til A-VIEW.

Når du ønsker at placere din ordre, indtaster du dine informationer, vælger leveringsform, og indtaster betalingsoplysninger.

Herefter godkendes din ordre, og der sendes en bekræftelse til dig på e-mail. Vi  hæver først beløbet fra din konto, når varen bliver afsendt fra vores lager (Textile Logistics ApS). Når det sker, vil du modtage en shipping confirmation på mail. Har du valgt levering til pakkeshop, vil du modtage en mail eller SMS når pakken kan hentes om at pakken fra Textile Logistics ApS er klar til afhentning.  Husk at medbringe pakkenummer.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel ved f.eks. udsalg, kampagner eller lignende. Rabatkoder og kampagner gælder som udgangspunkt ikke på i forvejen nedsatte varer og forudbestillinger, medmindre andet er angivet.

Vi forbeholder os retten til at afvise ordren ved mellemsalg eller udsolgte artikler.

BETALINGSMULIGHEDER

Hos A-VIEW kan du trygt og sikkert betale for dine varer på følgende måder;

 • Visa/Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • MobilePay

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk

På betalingssiden benyttes sikkerforbindelse (https), så dine personlige oplysninger bliver krypteret og dermed ikke kan opfanges af andre.

Forsendelse og levering

EKSPEDITIONSTID

Når du har placeret en ordre på a-view.dk, behandler vi den hurtigst muligt. Vi tilstræber at holde ekspeditionstiden under 2 hverdage, og meget ofte leverer vi indenfor 3-5 hverdage herefter. Ordrer vi modtager i weekenden og på helligdage sendes førstkommende hverdag.

FRAGTOMKOSTNINGER

Nedenfor finder du en oversigt over fragtomkostninger i Danmark når du handler hos os. Vi tilbyder gratis fragt ved køb for over 599 kr. til GLS pakkeshop eller erhvervsadresse i Danmark.

 Følgende priser er for levering i Danmark: 

Levering til hjemmeadresse 49 DKK 
Levering til GLS pakkeshop *1
39 DKK | Fri fragt ved køb over 599 DKK
Levering til erhvervsadresse

39 DKK | Fri fragt ved køb over 599 DKK

 1. Du kan frit vælge blandt en af GLS' mange udleveringssteder i Danmark. 

FØLG DIN PAKKE

Når din ordre er pakket, modtager du en shipping confirmation via mail, hvori du finder et track & trace nummer. Du har herefter mulighed for at følge din pakke via track & trace fra den afsendes til den bliver leveret. Vi gør brug af GLS.

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakkens emballage og indhold er beskadiget, skal du nægte modtagelse af pakken og samtidig oprette en reklamation til fragtselskabet/udleveringsstedet. Du bedes herefter kontakte vores kundeservice for videre forløb. 

 

HVILKE LANDE LEVERER A-VIEW.DK TIL?

På nuværende tidspunkt leverer vi til følgende lande:

 • Danmark
 • Sverige
 • Norge
 • Belgien
 • Tyskland
 • Holland
 • Frankrig
 • Irland

 Retur uden for Danmark, er også på kundens egen regning

Fortrydelsesret og returnering

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. 

Ved returnering fra Danmark fratrækkes 39 kr. i fragtgebyr.  

Læs mere om hvordan du returnerer HER

 

REFUNDERING

Når vi har modtaget din pakke, vil vi tilbageføre pengene på din konto. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage, før pengene er retur på din konto. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

 

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis:

 • Varens værdi er forringet
 • Hvis du reelt har taget varen i brug
 • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

A-VIEW fastsætter eventuel værdiforringelse ud fra varens stand.

 

Reklamation

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation.

Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r) samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer. 

 

Cookies

A-VIEW indsamler oplysninger om brugen af A-VIEW. Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv. Indsamlet data anvendes til følgende formål:

 • Tekniske funktioner, som kan huske dine præferencer.
 • Måling af trafik på websitet så vi fx kan se, hvor mange der besøger vores site.
 • Individuelt tilpasset annoncering på baggrund af din adfærd, så vi kan vise de annoncer, som er mest relevante for dig.
 • Annoncering, så vi kan styre, hvor ofte du præsenteres for den samme annonce samt registrere, hvor mange der klikker på den

 

Persondatapolitik

For at kunne gennemføre en handel på a-view.dk, skal du som minimum oplyse:

 • Navn                                                                                                            
 • Adresse                                                                                                     
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Betalingsoplysninger


Når du handler hos a-view.dk eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine oplysninger (navn, adresse, e-mail og telefonnummer). Disse oplysninger gemmes for at kunne ekspedere din ordre eller sende dig e-mails.

På hjemmesiden indsamler vi ligeledes statistik om hvilke sider vores brugere besøger og hvordan de navigerer, samt hvilke produkter vores besøgende foretrækker. Disse data indsamles for at kunne hjemmesiden bedre.

Vi samarbejder herudover med andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Disse virksomheder behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må således ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i, der kan behandle dine oplysninger med tilstrækkelig beskyttelse.

Vi kan ikke se din adfærd før eller efter du besøger vores hjemmeside. Samtidig er den information, du deler med os, fortrolig og oplysningerne videregives eller sælges ikke til 3. part. Dog videregives de nødvendige oplysninger for at kunne levere dine ordre.

Når der indsamles personlige oplysninger på vores hjemmeside, sker det kun ved afgivelse af dit udtrykkeloge samtykke. Al databehandling vil ligeledes ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

 

Kundeservice:

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt vores kundeservice. 

Telefon: (+45) 5380 4881
E-mail: kontakt@a-view.dk


Mandag til torsdag kl. 09.00 – 15.00
Fredag 09.00 - 12.00
Lørdage, søndage og helligdage lukket.