A-VIEW (And Bording ApS) er et dansk express- og onlinevenligt modebrand med base i Aarhus. 

Brandet blev grundlagt i 2019 af CEO og ejer Jakob Bording Andersen. I dag er vi bredt repræsenteret hos både online og fysiske forhandlere i hele Danmark og Europa. 

Navnet A-VIEW kommer fra vores ambition om altid at have et opdateret 'view' over modebilledets trends og tendenser. Vi lader os inspirere af disse i vores designs og indkapsler sæsonens største trends og tendenser i smukke og detaljerede designs af høj kvalitet.

Du vil opleve, at vi er konstant relevante og aktuelle med vores små, kortsigtede kollektioner.

 Læs mere om vores kollektioner her (link)

A-View har fokus på at give alle muligheden for at føle sig tidssvarende og godt tilpas i sit tøj. Alder er ikke et problem for os - og det bør det heller ikke være for dig! Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW-style.

Derfor lægger vi stor vægt på alsidighed i vores design. Du skal nemt kunne inkorporere vores styles i din eksisterende garderobe og style dem op eller ned efter lejlighed og personlig stil. På den måde sikrer vi, at du får en style, du har lyst til at bruge igen og igen.

Vi prioriterer kvalitet højt og mener, at detaljerne gør hele forskellen. Vores kollektioner er altid gennemarbejdede, og vi giver hver enkelt lille detalje opmærksomhed. Det gør det muligt for os at skabe kollektioner, der adskiller os fra andre brands i samme prisklasse og løfter niveauet sæson efter sæson.

Pris er vigtigt og det er vigtigt for os, at vores kunder oplever, at de får høj kvalitet for pengene.

Find inspiration til, hvordan du kan style vores designs, på vores Instagram @aviewofficial, hvor du kan se vores kollektioner og hvor vi løbende deler inspiration og styling tips.

Del dit køb med os ved at bruge hashtagget #AVIEW

Vi håber, at du vil elske dine A-VIEW-styles!