A-VIEW (And Bording ApS) er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Vi laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder vi også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebilledet. Det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs.

A-VIEW blev grundlagt i 2019 af ejer Jakob Bording Andersen, som har mere end 30 års erfaring i modeindustrien. Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et overblik og en indsigt i, hvad der rører sig lige nu. Derfor opfatter vi også os selv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinder, som gerne vil gå trendy klædt.

Vi henvender os til alle kvinder, og for os er alder ikke et issue. Det vigtige for os er, at vores kunder føler sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Vi prioriterer kvalitet, men samtidig er det også vigtigt for os, at vores priser er rimelige. Vi vil gerne give alle vores kunder oplevelsen af, at de får høj kvalitet for pengene hos os, og at der samtidig er mange muligheder rent stylingsmæssigt med vores designs.

Hvis du vil have mere inspiration til, hvordan du kan style vores designs, eller hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, så kan du altid finde og kontakte os på vores Instagram @aviewofficial, hvor vi løbende poster vores designs. Du kan også dele dit køb med os ved at bruge hashtagget #AVIEWof

Vi håber, at du bliver glad for dine A-VIEW styles!