A-VIEW (And Bording ApS) er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Brandet blev grundlagt i 2019 af CEO og ejer Jakob Bording Andersen, og i dag er vi bredt repræsenteret hos både online og fysiske forhandlere i hele Danmark og rundt i Europa.

Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et opdateret ’view’ over, hvad der trender og rører sig i modebilledet og det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs. Vi leverer otte mindre express-kollektioner om året, hvor sæsonens største trends og tendenser er indkapslet i smukke og detaljerede kvalitets designs. Med vores små, kortsigtede kollektioner, opfatter vi os selv som konstant relevante og aktuelle. Læs mere om vores kollektioner her.

Vi laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. For os er alder ikke et issue – og det bør det heller ikke være for dig! Det vigtige for os er, at vores kunder føler sig smukke, selvsikre og unikke, når de vælger en A-VIEW style. Derfor vægter vi også alsidigheden i vores styles højt – du skal have mulighed for nemt at inkorporere vores styles i din eksisterende garderobe og de skal være nemme at style op og ned efter lejlighed og personlig stil. På den måde er du sikret en style, du har lyst til at bruge igen og igen.

Vi vægter kvalitet højt og mener at hele forskellen ligger i detaljen. Derfor er vores kollektioner altid fuldstændig gennemarbejdede og hver enkelt lille detalje er vendt og drejet. Det gør det muligt for os at lave opløftede kollektioner sæson efter sæson, der adskiller os fra andre brands i samme prisklasse. Vi går nemlig meget op i at vores priser er rimelige, og at alle kunder oplever at få høj kvalitet for pengene.

Hvis du vil have mere inspiration til, hvordan du kan style vores designs finde os på vores Instagram @aviewofficial, hvor vi løbende poster vores designs. Du kan også dele dit køb med os ved at bruge hashtagget #AVIEWof.

Vi håber, at du bliver glad for dine A-VIEW styles!