Returpolitik:

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen og gratis returnering hvis du bor i Danmark. Ved udenlandske ordrer betales returneringen af kunden. 

Ønsker du at returnere din pakke, skal varen være pakket ind i den originale emballage, og den skal returneres til os i ubrugt stand. 

SÅDAN RETURNERER DU:

  1. Pak varen (gerne i den pose/pakke, du modtog den i, hvis muligt)
  2. Udfyld og vedlæg returseddel i pakken.
  3. Klister den vedlagte returlabel uden på pakken
  4. Indlevér returpakken ved nærmeste posthus/pakkeshop

Vi gør opmærksom på, at du har ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at få en postkvittering, når du afleverer din pakke til retur.

Hvad hvis jeg ikke har modtaget et returlabel?
Hvis du ikke har fået et returlabel med i din pakke, skriver du blot en mail til kontakt@a-view.dk, så sørger vi for at fremsende et. Print det herefter ud og følg trinnene oven for. 

Kan jeg bytte til en anden størrelse eller farve?
Vi kan desværre ikke lave direkte ombytninger. Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller farve, skal du derfor sende den originale varer retur og placere en ny ordre på den ønskede farve/størrelse. 

REFUNDERING
Når vi har modtaget din pakke, vil vi tilbageføre pengene på din konto. Vær opmærksom på at der kan gå 2-3 hverdage før vi modtager din pakke og yderligere et par dage før du vil kunne se pengene på din konto. 

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis:

  • Varens værdi er forringet
  • Hvis du reelt har taget varen i brug
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

A-VIEW fastsætter eventuel værdiforringelse ud fra varens stand.

Reklamationer:

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation.

Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r) samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer. 

Kundeservice:

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: (+45) 53 80 48 81
E-mail: kontakt@a-view.dk

  • Mandag til torsdag: 09.00–16.00
  • Fredag: 9.00-14.30
  • Lør- søn- og helligdage: lukket