Returpolitik:

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Ønsker du at returnere din pakke, skal varen være pakket ind i den originale emballage, og den skal returneres til os i ubrugt stand via Post Nord eller GLS. 

Adressen du skal returnere til er:

Textile Logistics ApS.
Thrigesvej 27
7430 Ikast

Der ikke følger returlabel med, så det er vigtigt at du selv skriver adressen på pakken. Da vi tilbyder fri hjemmelevering, betaler du selv for returneringen.

 

Reklamationer:

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation. Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r)samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer.

 

Kundeservice:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: (+45) 5380 4889
E-mail: kontakt@a-view.dk
Mandag til torsdag kl. 09.00 – 16.00
Fredag 9.00 - 14.30
Lørdage, søndage og helligdage lukket.