Retur DK

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Ved returnering i Danmark fratrækkes 39 kr. fra din refundering i fragtgebyr.  

Ønsker du at returnere din pakke, skal varen lægges i den originale emballage, være ubrugt og oprettes i vores returportal via nedenstående link. 

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve skal den oprindelige ordre sendes retur som normalt og placere en ny med den ønskede style. 

OPRET RETURLABEL HER: RETUR

  1. Pak varen (i den pose/pakke, du modtog den i)
  2. Opret returlabel via linket - dit ordrenummer står i forlængelse af #
  3. Print og klister returlabel uden på pakken
  4. Indlevér returpakken ved nærmeste GLS pakkeshop

Vi gør opmærksom på, at du har ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at få en kvittering, når du afleverer din pakke til retur.

Retur udenfor DK

Retur udenfor Danmark kan ikke foretages igennem vores returportal. Du står altså selv for at dække fragtomkostningerne samt sende pakken retur.

Kontakt vores kundeservice for at høre mere.

Refundering

Når vi har modtaget din pakke, vil vi tilbageføre pengene på din konto. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage før du kan se pengene på din konto. 

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis:

  • Varens værdi er forringet
  • Hvis du reelt har taget varen i brug
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

A-VIEW fastsætter eventuel værdiforringelse ud fra varens stand.

Reklamationer

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation.

Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r) samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer. 

Kundeservice

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: (+45) 53 80 48 81
E-mail: kontakt@a-view.dk

  • Mandag til torsdag: 09.00–12.00
  • Lør- søn- og helligdage: lukket