Retur

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, og hos A-VIEW har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Vi tilbyder 1 gratis ombytning til anden størrelse. Ved returnering fratrækkes 39 kr. i fragtgebyr.  

Ønsker du at returnere din pakke, skal varen lægges i den originale emballage, være ubrugt og oprettes i vores returportal via nedenstående link. 

OPRET RETURLABEL HER: RETUR

  1. Pak varen (i den pose/pakke, du modtog den i)
  2. Opret returlabel via linket - dit ordrenummer står i forlængelse af #
  3. Print og klister returlabel uden på pakken
  4. Indlevér returpakken ved nærmeste GLS pakkeshop

Vi gør opmærksom på, at du har ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at få en kvittering, når du afleverer din pakke til retur.

Kan jeg bytte til en anden størrelse?
Vi laver 1 gratis ombytning til ny størrelse, såfremt størrelsen er på lager. Ønsker du at bytte til en anden størrelse, skal du derfor sende den originale varer retur, men stadig oprette en retur/ombytning via returlinket.

REFUNDERING
Når vi har modtaget din pakke, vil vi tilbageføre pengene på din konto. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage før du kan se pengene på din konto. 

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis:

  • Varens værdi er forringet
  • Hvis du reelt har taget varen i brug
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

A-VIEW fastsætter eventuel værdiforringelse ud fra varens stand.

Reklamationer:

Hos A-VIEW er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. Er en vare beskadiget eller defekt, kan du derfor lave en reklamation.

Du skal skrive en mail til; kontakt@a-view.dk I mailen oplyser du dit ordrenummer eller fakturanummer, vedhæfter billede(r) samt beskrivelse af fejlen på varen. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, og på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på problemet på baggrund af dine informationer. 

Kundeservice:

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: (+45) 53 80 48 81
E-mail: kontakt@a-view.dk

  • Mandag til torsdag: 09.00–15.00
  • Fredag: 9.00-12.00
  • Lør- søn- og helligdage: lukket